Virksomheden er desværre lukket

​Tagpap udskiftes, repareres og vedligeholdes

Skal du have lagt tagpap? Så er vi eksperterne, og vi hjælper gerne med et nyt tag. Hos Roskilde Tagenterprise har vi mangeårig erfaring med tagpaptage. Vi lægger nye tage, men vi laver også renovering, isolering og reparation samt al anden vedligeholdelse. Det sker altid i høj kvalitet, og vi servicerer især kunder i Roskilde og omegn.

Vælg mellem glatdækning og listetagdækning

Tagpap har været brugt som tagbelægning i over hundrede år, og der er mange muligheder. Vi kan blandt andet lægge en listetagdækning, også kaldet for listetækning, hvor tagfladen brydes af trekantlister. Det giver fladen et mere dekorativt udseende end den mere traditionelle glatdækning. Vi laver naturligvis også gerne en glatdækning, hvor vi kan lægge et eller flere lag pap på for eksempel krydsfiner eller tagbrædder.

Taget er husets vigtigste klimaskærm, der samtidig beskytter mod vand og fugt. Derfor er det vigtigt at vedligeholde sit tag og at udskifte det, når det ikke kan mere. Fugt kan føre til skader i tagkonstruktionen og i selve huset, og det kan føre til skimmelsvamp, som er skadeligt både for huset og for helbredet.

Mester er uddannet murer og tagdækker. Samtidig har vi en række dygtige medarbejdere, som er fra 27 år til 64 år. Dermed har vi en stor ekspertise og en bred erfaring, som vi kombinerer med de nyeste teknologier og uddannelser.

​Firmaoplysninger

Roskilde Tagenterprise
​​CVR: 16266272