Virksomheden er desværre lukket

​Renovering af tag udføres i højeste kvalitet

Er det blevet tid til renovering af tag? Så lad os ordne taget for dig. Hos Roskilde Tagenterprise har vi mange års erfaring med tagrenovering, og vi udfører altid arbejdet i højeste kvalitet. Udover renoveringsarbejde laver vi også reparation og efterisolering. Vi servicerer især kunder i Roskilde og omegn.

Alt fra vedligeholdelse til reparation af utætte tage

Vi laver alle former for tagrenovering og tagreparation samt isoleringsarbejde. Mange af vores arbejdsopgaver består af reparation af utætte tage. Vi lægger også nye tage, men her er vores speciale tagpap.

Det er vigtigt at vedligeholde sit tag. Mindre utætheder kan føre til større eller mindre skader i tagkonstruktionen og endda ned i selve huset. Fugtskader kan føre til skimmelsvamp, som ikke kun er ødelæggende, men også er sundhedsskadelige.

Vi har stor ekspertise med enhver form for vedligeholdelse og renovering af tag. Mester er uddannet murer og tagdækker, og vi har en bredt vifte af medarbejdere, som er mellem 27 år og 64 år. Det giver en stor ekspertise og en bred erfaring, som er kombineret med de nyeste teknologier og uddannelser.

​Firmaoplysninger

Roskilde Tagenterprise
​​CVR: 16266272