Virksomheden er desværre lukket

​Listetækning gør tagpaptage ekstra dekorative

Overvejer du at få listetækning på taget? Så lad os lægge et tagpaptag med listetagdækning. Hos Roskilde Tagenterprise har vi opnået stor ekspertise med tagpap gennem mange år i branchen, og derfor kan du altid forvente et solidt og dekorativt tag i høj kvalitet. Vi servicerer kunder i blandt andet Roskilde og omegn.

Trekantlisterne giver flotte skyggeeffekter

Vi har brugt tagpaptage i over hundrede år i Danmark, hvor glatdækning især anvendes til flade tage. Et flot alternativ er en listetækning, hvor tagfladen brydes af trekantlister. Det giver nogle dekorative skyggeeffekter. Dog kræver det en taghældning, som er større end 1:10.

Vi laver gerne en listetagdækning på dit tag. Samtidig kan vi isolere dit tag, og her er vores speciale kileskåret isolering. Vi tilbyder også løbende vedligeholdelse og reparation dit tag. Vi anvender kun de bedste tagprodukter, og derfor følger vi TOR's anvisninger (Tagpapbranchens Oplysningsråd).

Vi har en række dygtige medarbejdere, som er fra 27 år til 64 år. Dertil kommer, at mester er uddannet murer og tagdækker. Dermed har vi en stor ekspertise og en bred erfaring. Det sikrer dig et tag i den bedste kvalitet, som du kan glæde dig over i mange år ind i fremtiden.

​Firmaoplysninger

Roskilde Tagenterprise
​​CVR: 16266272